Broodjes

 Twentse Buffel Mozzarella Tomaat Pesto  6,50

 Oude Weydelandkaas met Antiboise  6,50

 Gerookte Lendebiefstuk met Truffelmayonaise  8,50

 

Kleine gerechtjes

 Gamba’s in Chili-Knoflook Olie  8,50

 Dun gesneden Gerookte Lendebiefstuk met Truffelmayo  9,-

 Bouillabaise 7,50

 Plankje DeFour (worst en kaas) 12,50

 Salade met Watermeloen en Geitenkaas  8,50

 Gegrilde asperges met brie vijgen en balsamico  9,-

 Pasta van de Week  8,-

 Melanzane   8,-

 

Hoofd gerechten

 Melanzane  14,-

 Pasta van de Week  13,50

 Bouillabaise 15,50

 Gebraden Lamsschouder met Rozenmarijnjus 14,50

 Wrap gevuld met ratatouille Twentse Buffelmozzarella en Pesto 10,50

 Weekspecialiteit Vis of Vlees zie de borden

 

Zoet

 Citroentaart  4,-

 Chocolade brownie 3,-

 Aardbeientaart 4,-

Dagelijks Menu

We hebben altijd keuze uit meerdere vis, vlees en vegetarische gerechten. Maken  alles zelf van verse producten, het liefst uit de buurt.

Je kunt bij ons eten maar de gerechten zijn zo gekozen dat ze ook heerlijk zijn om mee te nemen.

 

Woensdag & Zondag Table d'Hote!

Iedere woensdag en zondag serveren we een Table d'hote! Vanaf 18 uur. (A la carte kan ook op deze dagen)

Voor de aller enthousiastste is er een spaarkaart, daarmee krijg je van ons, na tien keer een table d'hote, CADEAU! Vraag er naar!

 

 

 

 

 

 

 

Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu

 

 

 

Broodjes

 Twentse Buffel Mozzarella Tomaat Pesto  6,50

 Oude Weydelandkaas met Antiboise  6,50

 Gerookte Lendebiefstuk met Truffelmayonaise  8,50

 

Kleine Gerechtjes

 Gamba’s in Chili-Knoflook Olie  8,50

 Dun gesneden Gerookte Lendebiefstuk met Truffelmayo  9,-

 Bouillabaise 7,50

 Plankje DeFour (worst en kaas) 12,50

 Salade met Watermeloen en Geitenkaas  8,50

 Gegrilde asperges met brie vijgen en balsamico  9,-

 Pasta van de Week  8,-

 Melanzane   8,-

 

Hoofdgerechten

 Melanzane  14,-

 Pasta van de Week  13,50

 Bouillabaise 15,50

 Gebraden Lamsschouder met Rozenmarijnjus 14,50

 Wrap met ratatouille Twentse Buffelmozzarella en Pesto 10,50

 Weekspecialiteit Vis of Vlees zie de borden

 

Zoet

 Citroentaart  4,-

 Chocolade brownie 3,-

 Aardbeientaart 4,-

Dagelijks Menu

We hebben altijd keuze uit meerdere vis, vlees en vegetarische gerechten. Maken  alles zelf van verse producten, het liefst uit de buurt.

Je kunt bij ons eten maar de gerechten zijn zo gekozen dat ze ook heerlijk zijn om mee te nemen.

 

Woensdag & Zondag Table d'Hote!

Iedere woensdag en zondag serveren we een Table d'hote! Vanaf 18 uur. (A la carte kan ook op deze dagen)

Voor de aller enthousiastste is er een spaarkaart, daarmee krijg je van ons, na tien keer een table d'hote, CADEAU! Vraag er naar!

 

Dagelijks Menu

We hebben altijd keuze uit meerdere vis, vlees en vegetarische gerechten. Maken  alles zelf van verse producten, het liefst uit de buurt.

Je kunt bij ons eten maar de gerechten zijn zo gekozen dat ze ook heerlijk zijn om mee te nemen.

 

 

 

Woensdag & Zondag Table d'Hote!

Iedere woensdag en zondag serveren we een Table d'hote! Vanaf 18 uur. (A la carte kan ook op deze dagen)

Voor de aller enthousiastste is er een spaarkaart, daarmee krijg je van ons, na tien keer een table d'hote, CADEAU! Vraag er naar!

Menu

Broodjes

Twentse Buffel Mozzarella Tomaat Pesto  6,50

Oude Weydelandkaas met Antiboise  6,50

Gerookte Lendebief met Truffelmayo  8,50

 

Kleine gerechtjes

Gamba’s in Chili-Knoflook Olie  8,50

Dun gesneden Gerookte Lendebiefstuk met Truffelmayo  9,-

Bouillabaise 7,50

Plankje DeFour (worst en kaas) 12,50

Salade met Watermeloen en Geitenkaas  8,50

Gegrilde asperges met brie vijg en balsamico  9,-

Pasta van de Week  8,-

Melanzane   8,-

 

Hoofdgerechten

Melanzane  14,-

Pasta van de Week  13,50

Bouillabaise 15,50

Gebraden Lamsschouder met Rozenmarijnjus 14,50

Wrap met ratatouille Twentse Buffelmozzarella  en Pesto 10,50

Weekspecialiteit Vis of Vlees zie de borden

 

Zoet

Citroentaart  4,-

Chocolade brownie 3,-

Aardbeientaart 4,-

 

We hebben altijd keuze uit meerdere vis, vlees en vegetarische gerechten. Maken  alles zelf van verse producten, het liefst uit de buurt.

Je kunt bij ons eten maar de gerechten zijn zo gekozen dat ze ook heerlijk zijn om mee te nemen.

 

Table d'Hote!

Iedere woensdag en zondag serveren we een Table d'hote! Vanaf 18 uur. (A la carte kan ook op deze dagen)

Voor de aller enthousiastste is er een spaarkaart, daarmee krijg je van ons, na tien keer een table d'hote, CADEAU! Vraag er naar!

 

  •