OP LOCATIE
WIE CATERING LEVERANCIERS MENU CONTACT
CATERING

Onze leveranciers

De afgelopen tijd hebben we voor ons onderzoek naar Boer op de kaart heel veel nieuwe kleinschalige boeren en producenten ontmoet. Behalve onderstaande boeren waar we al jaren mee werken gaan we onze samenwerking uitbreiden met:

Jaap Frerichs FR

Lakenvelder Rita en Richard NH

Lakenvelder Boterhuis ZH Polder

Boerderij Beemster NH Biologisch vlees

Jager Wilde gans NH

Vriendelijke Visser

Tuk gerookte vis FR

Vugelfrei Syta en Yke FR Biologische eieren

SchapenStreek NH schapenkaas

Doetie FR Geitenkaas

Dikhoeve Randsdorp NH Schapenkaas

Buffelfarm Twente (Buffels)

Zeegroente Ferwerd FR

Oosterheem Groente en Fruit

Wijndomein De Koen, NH, wijnen

Frylsing wijngaard, FR, wijnen

Us Heit, FR, Whiskey, bier,etc

Brouwdoc, FR, Bier

Le Bon Koffie Amsterdam, NH, Koffie

 

De boeren bedrijven waar wij mee werken zijn kleinschalige boeren. Ze houden weinig dieren die veel ruimte hebben en lekker naar buiten kunnen. Daardoor zijn de dieren gezond en is antibiotica niet nodig. En is het vooral heel lekker!

 

Onze leveranciers zijn boer Jaap van de Kempenaer, zijn varkens kunnen heerlijk binnen en buiten scharrelen. Boer Jaap maakt de lekkerste parmaham uit Friesland!  Buffelofarm Twente, die Buffels heeft scharrelen en daar de lekkerste mozzarella van maakt, waaronder belegen en gerookte, heerlijk! Onze kippen zijn geen kippetjes meer maar haantjes van Haantje de Coq van boederij de Lankerenhof. Vroeger hadden kippen een dubbeldoel. De hennen werden gehouden om eieren te leggen, de haantjes voor het vlees. Door allerlei efficiĆ«ntie slagen kwam er een tweedeling in kippenrassen en werd het haantje overbodig terwijl deze juist zo heerlijk smaken!

Onze huiswijnen kopen wij bij Bas van de loods in Breda. Zij verkopen uitsluitend wijnen van Franse en Biologische oorprong. Erugh lekker!

OP LOCATIE CATERING
WIE CATERING LEVERANCIERS MENU CONTACT
CATERING
OP LOCATIE
  •  

    WIE CATERINGLEVERANCIERSMENUCONTACT
CATERING
OP LOCATIE